sobota 10. října 2015

DIY Hearts&Kisses

Ahoj kocky! Dnes jsem si pro vas pripravila pro zmenu nekosmeticky rychlo clanek a to DIY Hearts&Kisses. Z vysledku jsem nadsena, tak snad se bude libit i vam a treba se o tento krasny doplnek take pokusite!


Co budeme potrebovat?
  • libovolny ramecek (tento je z Ikey za par korun, mam jich doma hned nekolik)
  • tavici pistoli
  • drevena srdicka (kus me stal 4,- kc, zakoupeno v jednom dekorativnim obchudku)
  • ctvrtku, nuzky, tuzku a pravitko 
  • nekolik rtenek/lesku podle vaseho vyberu
  • lak na vlasy



Jak na to?

Rozprostreme si po ramecku srdicka podle vlastni nalady/vkusu. Pote uz jenom srdicka nalepime! Muzeme si pomoci pravitkem, aby jsme meli srdicka v rovine. Voalaa, prvni cast je na svete!


Tip: Vyndejte si z ramecku sklo a karton s podstavnou nohou, aby se vam na ramecek lepe lepilo :)

V druhe casti vyrabeni si obkreslime karton z ramecku na ctvrtku a vystrihneme (viz obrazky). Dale uz staci jen vybrat spravne rtenky, pusinkovat a pusinkovat! Muzete vybrat hned nekolik odstinu, jako ja. Aby se obtisky rtu nerozmazaly, zafixujeme lakem a nechame uschnout. Pote vlozime zpet do ramecku a doplnek do pokojicku nebo kamkoliv jinam je hotov!


Tak co? Je to jednoduche, ze? Zvladne to opravdu kazdy, i ti mene sikovni. Podivejte se, jak ramecek zdobi nove muj toaletni stolek! Podle me to vypada skvostne! :) Co na to rikate? Vyrobite si taky takovy ramecek nebo uz ho doma davno mate? :)   Pac a pusu, Vase Vivian.💋

2 komentáře:

  1. Wauu, tak to je úžasné! :)) To si hned zítra udělám :))

    OdpovědětVymazat
  2. Dekuji :) klidne mi posli na email fotku tveho vytvoru, budu jedine rada :)

    OdpovědětVymazat